• Åpningstider, antall barn og alder

25/01/2018

edf40wrjww2utHPContent:FullText

Åpningstid: 07.30 - 17.00

Barnehagen holder stengt 4 uker om sommeren (uke 28,29,30,31), mandag, tirsdag, onsdag i påskeuken og mellom jul og nyttår.

Barnehagen er godkjent for 18 barn i alder 1 til 6 år.

• Litt om barnehagen

25/01/2018

edf40wrjww2utHPContent:FullText
    • En enavdelingsbarnehage som eies og drives av Holmen menighet.  Barnehagen ligger i underetasjen i kontorbygget.
    • Barnehagen har et flott uteområde med godkjente lekeområder, grillhytte og et lite "skog-område". Vi har store fine grøntarealer rundt barnehagen. Vi har flott akebakke som benyttes mye på vinterstid.
    • Barnehagen har utvidet kristen formålsparagraf dvs at vi lærer om høytidene i kirkeåret.
    • Vi legger stor vekt på fysisk aktivitet og et godt sosialt miljø. Vi arbeider aktivt med språkutvikling.
    • Vi er opptatt av natur og miljø. Er på tur i skog og mark, lærer å ta vare på de ressurser naturen gir oss. Holmen kirke er en "grønn menighet".
    • Vi arbeider aktivt med barns medvirkning i egen hverdag, ved å ta tak i emner barna viser interessere for.

Vi bygger alle våre aktiviteter på følgende:

• Glede og trygghet skaper deltagelse
    • Spenning vekker interesse
    • Nysjerrighet øker motivasjon